Popis: dopytujem chladiarenskú technológiu, chladiareň a búranie mäsa
- dokumentácia k chladiarni a búraniu mäsa viď príloha, výška k stropu v chladiarni je 248 cm
- bude to na účel vyzrievania hovädzích štvrtí, teplota 0-1 C, vlhkosť 75-85%, doba zrenia 1. mesiac a viac, max. kapacita 2.000 kg mäsa, naskladní sa vychladené do 10 C
- výška k stropu v rozrábke je 275 cm, bude sa tam vychladzovať pracovný priestor na 12C a min.
- ďalej požadujem servis zariadenia a ďalšie chladiarenské technológie (chladnička) Lokalita: Bystřice pod Hostýnem, Zlínsky kraj, okr. Kroměříž (Česko) Termín: február 2025 Cena: dohodou
Téma: Chladenie a spracovanie mäsa
Chladenie a spracovanie mäsa sú kľúčovými procesmi v potravinárskom priemysle, ktoré zabezpečujú bezpečnosť a kvalitu konečných produktov. Moderné chladiarenské technológie umožňujú efektívne uskladnenie surovín pri optimálnych teplotách, čím predlžujú ich trvanlivosť a minimalizujú riziko kontaminácie. Proces búrania mäsa je dôležitý pre jeho ďalšie spracovanie a distribúciu, pričom vyžaduje odborné znalosti a technické vybavenie.