Popis: školenie Druh: HACCP - ako na zlepšovanie systému kritických bodov Špecifikácie:
- seminár zameraný na problematiku zlepšovania systému HACCP
- výklad k implementácii a zlepšovániu HACCP a poskytnutie informácií k verifikácii, validácii a uskutočňovaniu interných audito
- informácie o skúsenostiach z auditov v potravinárskych organizáciách a u ich dodávateľov
- kurz pre manažérov kvality, vedúcich a členov týmu HACCP a interným audítorom organizácií potravinárskeho reťazca, ktoré majú zavedené HACCP a chcú ho zdokonaľovať
- riziká pre bezpečnosť potravín – podrobné informácie k biologickým, chemickým a fyzikálnym rizikám
- postup analýzy rizík a určovanie kontrolných opatrení
- nezbytné hygienické podmienky podľa ISO/TS 22002–1
- definovanie CCP – kritické limity, monitorovanie, nápravné opatrenia
- zachádzanie s potenciálne nebezpečným produktom a nezhodným produktom
- validácia HACCP
- verifikácia HACCP
- interný audit systému manažmentu bezpečnosti potravín Počet osôb: 1 osoba Termín: dohodou Lokalita: Bratislavský, Trnavský a Nitriansky kraj Cena: ponúknite