Rottner Security Slovensko s. r. o.

Zabezpečte, na čom vám záleží

Potrebujete bezpečné miesto pre vaše cennosti a peniaze? Neviete si rady, ako archivovať svoje dokumenty? Hľadáte miesto, kam uložiť kľúče, aby bolo bezpečné a už sa vám nikdy nestratili? Radi by ste doplnili dizajn vášho domu či firmy o kvalitnú a modernú schránku či box na noviny? Sme rakúsky výrobca s viac ako päťdesiatročnou pôsobnosťou na trhu a zaistíme pre vás profesionálne bezpečnostné riešenia. Vyberte si u nás z našej širokej ponuky sejfov, trezorov, skríň na zbrane, poštových schránok, pokladničiek, lekárničiek, nástenných popolníkov a mnoho ďalšieho.

Uchovávajte svoje cennosti v bezpečí s našimi trezormi a sejfmi

Neviete si rady, aký trezor zvoliť? V rámci našich služieb ponúkame odborné poradenstvo, vďaka ktorému vám pomôžeme zvoliť správny rozmer, materiál a ideálne rozvrhnutie pre plánované využitie. V prípade, že šetríte miesto a potrebujete svoje cennosti vložiť do skrine či poličky, ideálnym riešením je nábytkový trezor, ktorý bude opatrený elektrickým alebo mechanickým zámkom. Podľa hodnoty cenností možno vybrať z konkrétnych bezpečnostných tried. Pre vašu firmu alebo bytový dom máme vhodné riešenie v podobe stenových trezorov a ohňovzdorných trezorov. K stenovému trezoru budete mať prístup iba z jednej strany, zabránite tak nežiaducemu vniknutiu. Maximálnu bezpečnosť pre vaše dokumenty zaistia ohňovzdorné trezory. V prípade požiaru sú vaše dokumenty chránené po dobu 30 až 120 minút.

Archivujte s pokojom

Vďaka našim archivačným systémom budete mať prehľad o umiestnení vašich dokumentov. Disponujú uzamykateľnými kazetami s menovkami.

Chytrý spôsob, ako chrániť vašu hotovosť

Ak často pracujete s hotovosťou alebo inými cennosťami, vhodnou variantou je trezor s vhadzovacím mechanizmom, vďaka ktorému už nebudete riskovať ich odcudzenie.

„Investujte do bezpečnosti s našimi kvalitními a moderními trezory pro klidnou mysl.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti Rottner Security Slovensko s. r. o.

Rottner Security Slovensko s. r. o.

  • Hrachová 16A
  • Bratislava 82105
  • IČO: 45711615
  • DIČ: SK2023094073

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu